Tallinna Teeninduskool pakub noortele (ja ka pisut vanematele:) korralikku kokanduskursust. Kui siitkandist rohkem soovijaid, on mitmekesi lihtsam ka transpordiküsimus lahendada ja kordamööda “taksot” sõita. Kindlasti aitab sellise kursuse läbimine noortel suveks tööd leida ja kokkamine on elus vajalik oskus niikuinii .

Kursuse sisu: toiduainete eeltöötlemine, hügieen köögis, supid, köögiviljaroad, kalaroad, liharoad, külmad suupisted ning salatid, magusroad, lauakatmine ja teenindamine.

Toimumise aeg: Peale lõunat kell 15.00 – 19.00 alates aprilli viimasest nädalast 25.04.11. Toimumise sagedus: kas – 1 kord nädalas 8 nädala jooksul /lõpp 13.06.11./
või – 2 korda nädalas 4 nädala jooksul /lõpp 16.05.11./

Kursuse pikkus: 40 akadeemilist tundi

Õppegrupi suurus: 12-15 inimest /võivad osaleda ka täiskasvanud/. Kursus läheb käiku vaid siis, kui grupp kokku saadakse. Nii et huvilised, ärge kaua viivitage.

Kursuse viivad läbi suurte kogemustega kulinaaria ja lauakatmise õpetajad, kursuse maksumus ühele osavõtjale 150 EUR-i. Kursus toimub Tallinna Teeninduskoolis aadressil Raadiku 10.

Kontaktisik: Heidi Pajusoo, tel 6053107, 5274148
heidi.pajusoo@teeninduskool.ee

Jaga ja naudi:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • Live
  • Netvibes